johannaros.blogg.se

Jag hoppas via min blogg ge inspiration till hälsosamma beslut i vardagen, liksom kunna ge råd och tips till företag i hälsofrämjande arbete. Välkommen att höra av dig om du för egen eller ditt företags del vill ha inspiration eller stöd av mig i min roll som Personlig tränare och Kostrådgivare eller om ni har behov av en tillfällig HR-resurs för exempelvis översyn av HR-rutiner. Du når mig på [email protected] eller via http://se.linkedin.com/in/johannaros/

Vardagsliv

Publicerad 2014-08-31 18:00:00 i Vardagsliv,

Det har varit en fulltecknad vecka där det inte riktigt har funnits det utrymme jag skulle önskat för träning. Men det har blivit några styrkepass, en löprunda och så det roligaste träningspasset denna veckan - tenniskurs!! Ett nyväckt intresse som jag återupplivat från mina ungdoms dagar :-) Att komma igång med tennisen igen har varit en tanke jag haft i flera år så det känns roligt att äntligen ha tagit tag i detta.
 
Jag är fortfarande lite sur på mig själv även om jag vet att det är helt verkningslöst. Jag slarvade rätt mycket med både mat och träning på semestern och det får jag betala för nu. Tänk vad man kan ställa till med bara på några veckor....Men det är bara att ta nya tag. Nästa vecka är dock också ganska fulltecknad pga jobbresa, så det kommer krävas en del disciplin från min sida att faktiskt ta mig iväg och träna de dagar som jag är hemma och har möjlighet.
 
Jag tycker att sommaren tog slut lite väl snabbt. Hoppas september kan bjuda på lite soliga fina dagar. Vi har en lång vinter framför oss. Men skafferiet är laddat med D-vitamintabletter och förkylningsspray så det i kombination med så mycket utevistelse som möjligt även i vinter hoppas jag kan ge effekt på immunförsvaret.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Yrkesmässig erfarenhet: Snart 20 års erfarenhet av HR-frågor. Under senare år HR-ansvarig/HR-generalist på flertalet både större och mindre företag i olika branscher. Utbildning: Examen från Linjen för Personal- och Arbetslivsfrågor, 1995 Cert Kostrådgivare och Lic Personlig tränare, The Academy Du når mig på [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela